5 Nisan 2013 Cuma

Hakkımızda...



Hakkımızda...

2004 senesinde UKLA Abroad Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Danışmanlığı markasıyla danışmanlık sektöründe faaliyet göstermeye başlayan şirketimiz, sağladığı başarılar ve sektörüne getirdiği yenilikler sayesinde kısa zamanda alanında saygın danışmanlık kurumları arasındaki yerini almıştır.

2004 – 2008 yılları arasında yurtdışı eğitim danışmanlık sektöründe çalışmalarını ve yayılımlarını sürdüren şirketimiz, yurtiçi ve yurtdışı bağlantılarından edindiği know-how ve deneyimler sonucunda 2009 senesi itibariyle yeni uzmanlık alanlarına yatırım yaparak danışmanlık yelpazesini geliştirme kararı almıştır.

Kurumumuz, danışmanlık alanında vermiş olduğu değişik alanlardaki birçok hizmeti 2010 yılında KLAVİS Danışmanlık Grubu (KLAVIS Consulting Group) markası altında birleştirerek, yeniden yapılanmaya gitmiş ve bünyesinde birden çok alanda hizmet sunan bir yapıya kavuşmuştur.

KLAVİS Danışmanlık Grubu bünyesindeki firmalarımız; bugün hepsi birbirinden özgün ve başarılı çalışmalara imza atan, yaptığı proje bazlı çalışmalarla ülkemizdeki birçok ilkin içerisinde yer alan birer hizmet platformu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

KLAVİS Danışmanlık Grubu bünyesinde yer alan;

* KLAVİS Danışmanlık Hizmetleri (www.klavisgroup.com)
* KLAVİS Araştırma & Ölçümleme Hizmetleri (www.klavisgroup.com)
* RUBIGOO İnteraktif Teknoloji Ajansı (www.rubigoo.com)
* UKLA Abroad Yurtdışı Eğitim & Kariyer (www.uklaabroad.com)

şirketleriyle özel sektör ve kamu kurumlarına yönelik geniş bir yelpazede hizmet vermeye devam etmektedir.

Mantramız: Creatra – “Dönüşüm Yarat”

Bugün, şirketimizin mantrası olan “Creating Transformation” (Dönüşüm Yarat) ifadesi, KLAVİS Danışmanlık Grubu bünyesinde çalışan bizlerin hayatının bundan sonraki bölümünü yaşanılası kılmaya yetecek kadar zenginlik ve anlam barındırmaktadır.

Mantramız gereği,sadece profesyonel hayatımızda değil toplumsal ve özel hayatımızda da, “dokunduğumuz her şeyde bir dönüşüm yaratarak, onu daha anlamlı kılmak ve pozitif bir fark oluşturmak” için mücadele etmekteyiz. Bu nedenle danışmanlık veya herhangi bir meslek bizim idealimiz değil, olsa olsa bu amaca hizmet etmek için kullanacağımız bir anahtar olabilir ancak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder